FAIL (the browser should render some flash content, not this).

За Нас

МЕТАЛ KОМЕРС-70, предлага на своите клиенти не просто красиво лице на сградата, не само перфектната изолация от външни влияния. Ние предлагаме просто лукс. Нашата главна цел е да удовлетворяваме непреставащата нужда и стремеж на нашите клиенти към красиво, лъскаво, модерно. Ние предлагаме висококачествени материали, изключително много цветове, каталози, мостри за да сме възможно най – полезни. Фасадите които ние изработваме са изключителни не само поради факта, че са изработени от висококвалифицирани лица, не само заради това, че са изработени с най-добрата възможна техника, а защото са направени с такава прецизност, за която ние гарантираме и носим отговорност.

МЕТАЛ КОМЕРС-70, е създадена през 1994г. В гр. Пловдив. През годините тя се е затвърдила като надеждна компания, отговорна за всеки обект който е съградилa. Фирмата е доказала своя професионализъм във фасадното облицоване включващо:окачени фасади, вентилирани фасади oт стъкло, алуминиев композитен панел, текстолит, керамика, така и във вътрешните облицовки, декорации на стени, или кашпи за цветя от текстолит и алуминиев композитен панел.

Фирмата разполага със собствена производствена база , която включва складова част , производствен цех оборудван с машини от най –висок клас. Нашите изключително квалифицирани техници и инженери са на разположение на нашите клиенти по всяко време.


Copyright (c) 2010. Металкомерс. Всички права запазени.